Vogels Agri: Spinder dealer

Spinder stalinrichtingen

Wie Spinder zegt, zegt stalinrichting. Logisch, want al bijna 40 jaar is Spinder een specialist op dit terrein. De stalinrichtingsconcepten worden toegepast door melkveehouders door heel Europa die vertrouwen op degelijke kwaliteit en slimme oplossingen voor de dagelijkse bezigheden van de koe.

Stalinrichting betekent meer dan het leveren van producten. Spinder ontwikkelt eigenzinnige concepten, waardoor een optimale stallogistiek wordt bereikt. Het gaat hierbij om het samenspel van de looplijnen en de activiteiten die in de stal plaatsvinden, zoals melken, voeren en rusten voor het kalf, jongvee en de volwassen koe.

Comfort voor koe en boer is belangrijk. Bedieningsgemak van de producten en betrouwbare kwaliteit zijn voorwaardes om plezierig te kunnen werken en bevordert het welzijn van uw dieren. Vee presteert beter in een goed ingerichte stal!

Spinder levert het meest functionele stalinrichtingsprogramma voor de rundveehouderij. Meer dan 2.000 artikelen maken het mogelijk dat voor iedere stalsituatie, zowel nieuwbouw als renovatie en reparatie, een pasklare oplossing kan worden gevonden.

 

Alle producten:
www.spinder.nl

  • box
    Spinder Stalinrichting
  • box
    Dual Waterbed
Laad Meer