Vogels Agri - Mariahout - Spinder en Air-Koe dealer

Vogels Agri oftewel Joan en Gerdien Vogels. Samen runnen we al meer dan 20 jaar een melkveebedrijf. Halverwege 2018 kwam ter sprake dat Maarten Vogels zijn activiteiten in de stalinrichting wilde stoppen.

Voor ons een reden om zijn activiteiten voort te zetten. Op 1 januari 2019 heeft Vogels Agri de activiteiten van Maarten Vogels Agri overgenomen.

Joan heeft technische kennis en gebruikerservaring van de stalinrichting en toebehoren. Gerdien verzorgd de bestellingen, planning en administratie.

Vogels Agri - Dealer Spinder Stalinrichting

Wie Spinder zegt, zegt stalinrichting. Logisch, want al sinds 1973 is Spinder een specialist op dit terrein. Dankzij de hoge kwaliteit van de producten heeft Spinder een toonaangevende positie bereikt, zowel op de Nederlandse markt als op vele exportmarkten.Spinder levert het meest functionele stalinrichtingsprogramma voor de rundveehouderij. Meer dan 2000 artikelen maken het mogelijk dat voor iedere stalsituatie, zowel nieuwbouw als renovatie, een pasklare oplossing kan worden gevonden. Zowel voor ligboxen als voerhekken en afscheidingshekken heeft Spinder het grootste assortiment.

Vogels Agri - Dealer Air-Koe Stalventilatie

Air-koe is gespecialiseerd in het leveren, monteren en onderhouden van diverse ventilatiesystemen,o.a. Safe System,Centralebuis Onderoprol,Centralebuis Variabel etc. etc. Verder Segmentdeuren,Oprolpoorten en lichtnokken voor de stallenbouw. Air-Koe staat voor kwaliteitssystemen met het minimum aan onderhoud.

Vogels Agri - Spinder Dealer
Vogels Agri - Air-Koe Dealer